Badjassen met unieke borduringen!

Voor kinderen is de badjas eigenlijk het leukste en comfortabelste kledingstuk wat er is. En met een eigen borduring wordt de badjas nog cooler. Zo kunt u de naam van uw kind, of juist een leuke tekst of een stoere afbeelding op de badjas laten borduren. Natuurlijk zijn er meerdere plekken op de badjas waar dit mogelijk is. De badjas met borduring voor kinderen is geschikt voor na het douchen, een lang bad, zwemles of juist lekker voor na het sporten. De badjas is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. De badjas houdt het lichaam van uw kind lekker warm en maakt het lichaam ook nog eens droog. De badjas met borduring geeft uw kind een gepersonaliseerde en unieke badjas voor iedere gelegenheid.

Soorten badjassen met borduring voor kinderen

De kinderbadjas met borduring is in verschillende kleuren te koop. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld de kleuren: wit, roze, groen, donker en licht blauw. U kunt zelf kiezen waar u de borduring precies wilt hebben. Bijvoorbeeld op de borst, rug, mouw of juist een combinatie van plaatsen. U heeft daarnaast ook nog eens de keuze uit een naam, tekst, logo of een figuur dat op de badjas geborduurd kan worden. U kunt bijvoorbeeld de tekst: “Grote zus” op de rug van de badjas laten borduren, en dan de naam van uw kind op de borst. U kunt de badjas erg gemakkelijk sluiten, door middel van een koord om het middel van uw kind te knopen. De badjas is van 100% katoen gemaakt. Deze stof houdt uw kind lekker warm.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Naast de badjas met borduring voor kinderen zijn er ook modellen voor heren en dames. Zodoende is er dan ook een groot assortiment aan badjassen te vinden op internet. Alle badjassen van de webshops op onze website zijn vrijwel altijd op voorraad en direct leverbaar. Natuurlijk doen de webshops hun best om de bestelde badjassen zo snel mogelijk te verzenden. U hoeft de deur niet meer uit want het pakketje wordt ook nog eens bij u thuis afgeleverd.

U bestelt veilig online via badjasmetborduring.nl bij de webshops die u kunt vinden op onze website. Doordat de badjas na het bestellen meteen wordt gedrukt kan het zijn dat het iets langer gaat duren voordat deze geleverd kan worden.