Badjassen met unieke borduringen!

Bent u ook zo gefrustreerd dat u altijd uw badjas kwijt bent, of draagt uw zoon of dochter uw badjas altijd zonder dit te vragen? Dat is geen probleem meer met de badjas met naamborduring. Doordat uw naam op de badjas wordt geborduurd voorkomt u deze problemen. Ook tijdens een dagje sauna vindt u uw badjas gemakkelijk en snel weer terug. De badjassen met borduring en naam zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten.

Verschillende soorten badjassen met naamborduring

De badjas met naamborduring is net als andere badjassen in verschillende modellen leverbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast heeft u de keuze uit een badjas met rits of knoopsluiting. De naam borduring kan op de borst of rug worden geborduurd in verschillende designs en patronen. U kiest de naam, plaats en de kleur van de tekst en de webshop zorgt ervoor dat het op de juiste plek wordt geborduurd. Als u al deze keuzes heeft gemaakt, moet u alleen nog kiezen welke kleur uw badjas zal gaan hebben. Vrouwen kiezen vaak voor een witte, rode of juist roze badjas, terwijl heren juist voor de donkere tinten gaan zoals grijs, zwart en blauw. Kinderen kiezen vaak juist de leuke, felle en frisse kleuren. Op onze website vindt u een aantal bekende webshops waar u de badjas met naamborduring kunt bestellen.

Badjas met naamborduring kopen?

Uw badjas met geborduurde naam is gemakkelijk te bestellen via onze website badjasmetborduring.nl. Door het grote assortiment aan badjassen, heeft u genoeg keuze en wordt het vinden van de perfecte badjas een stuk makkelijker.

Bij onze partners betaalt u gemakkelijk, snel en veilig via iDEAL. Het pakketje wordt ook nog eens bij u thuis bezorgd. Naast de uitgebreide collectie, hebben onze partners ook de scherpste prijzen en de beste kwaliteit badjassen in het assortiment. Doordat de naam op uw badjas wordt geborduurd, kan het leveren van het pakketje iets langer duren dan normaal. Helaas kan de badjas met borduring en naam niet worden geruild.