Badjassen met unieke borduringen!

Ook logo’s kun je op een badjas borduren. Veel mensen kiezen voor een badjas met naam, maar een badjas met logo is steeds gewoner. Er zijn verschillende redenen om een logo op je badjas geborduurd te willen hebben. Ben je fan van een band? Werk je voor een bedrijf en organiseer je een bedrijfsuitje? Heb je zelf een Bed&Breakfast en wil je je gasten een badjas aanbieden? Wat de reden ook is, het kan, daar gaat ’t om: een badjas met logo is heel makkelijk online te bestellen.

Logo borduren

Een logo is meestal een combinatie van letters en een figuur. Letters borduren op een badjas is heel gemakkelijk en het wordt ook veel gedaan, in verschillende groottes en lettertypes. Het borduren van een figuur hoeft nauwelijks moeilijker te zijn, maar toch denken mensen vaak dat een logo borduren niet mogelijk is. Het kan wel! Bij badjas.nl, een bekende webwinkel voor badjassen, kun je makkelijk opgeven wat je ongeveer wilt.

Een groot verschil met logo’s en een gewone badjas met naam is dat ieder logo voor zich uniek is. Dat betekent natuurlijk ook dat een inschatting van de prijs niet automatisch te maken valt. Stuur je plannen gewoon door naar badjas.nl, dan berekenen zij een gunstige prijs voor je en gaan ze met je logo aan de slag. Al enkele dagen nadat je de bestelling overeen gekomen bent heb je de badjassen met logo in huis!

Borduren online

Het internet heeft veel veranderd. Ook winkelen is nu een heel andere ervaring dan vroeger. Je hoeft je huis of je kantoor niet meer uit om een badjas met logo te bestellen. Online een badjas kopen heeft veel voordelen. De communicatie verloopt heel duidelijk, via bestelformulieren of mailcontact. Zo weet je zeker dat je het goede logo en de goede gegevens hebt opgegeven. Verder heb je er geen omkijken naar: de borduring wordt voor je gedaan, alleen het resultaat krijg je te zien.

Badjasmode

Eigenzinnige badjassen zijn modieus. Een logo borduren, dat is nog min of meer zakelijk. Maar je kunt verder gaan. Eigenzinnige teksten, grappige slogans, een tekening die iets voor je betekent, je kunt het allemaal op je badjas laten borduren. Het personeel van badjas.nl kijkt graag wat ze voor je kunnen betekenen. Zet een trend met een persoonlijke, door jou ontworpen badjas!