Badjassen met unieke borduringen!

Een badjas met naam borduren is leuk en persoonlijk. Laat letters borduren op de badjas die je wilt bestellen, dan is niet alleen de kleur en de vorm je eigen keuze, maar ook het opschrift. Door online te bestellen kun je alle teksten die je maar wilt op je badjas laten borduren. Dat kan je eigen naam zijn, maar ook een leuke tekst die je zelf bedacht hebt. Moderne media maken winkelen een stuk makkelijker! Een badjas met naam is een leuk cadeau zowel zakelijk als prive. badjas met naam

Kinderbadjas borduren

Wil je je kind een badjas cadeau doen? Kies dan voor een badjas met naam. Dit zal je kind zeker op prijs stellen. Een kinderbadjas met naam is immers echt “eigen”. Kinderen vinden het belangrijk om iets voor zichzelf te hebben, zeker als ze het huis delen met broers en zusjes. Een kinderbadjas met naam past daarom goed bij de belevingswereld van een kind. Reken maar dat ze die badjas met plezier gaan dragen!

Baby badjas borduren

Ook de allerkleinsten kun je natuurlijk een badjas cadeau doen. Veel ouders kiezen voor een baby badjas met naam. Hun naam lezen ze dan natuurlijk nog niet zelf, maar toch zal hun badjas met naam bij hun prille persoonlijkheid gaan passen. Zeker als je zelf ook je naam op je badjas hebt staan, onderstreep je op deze manier dat je baby lid van het gezin is. Het lid dat even de meeste aandacht opeist, dat wel – maar die aandacht geef je graag, op elke mogelijke manier. Een babybadjas met naam is een origineel kraamcadeau. Een echte cadeautip!

Leuke, persoonlijke teksten maken je badjas nog meer van jou. Ook je kinderen kunnen een eigen tekst uitkiezen. Wees creatief, verzin een tekst die past bij wie je bent, met je eigen humor en je eigen ideeën. Als je die tekst intikt in het online formulier van badjas.nl, dan zal de tekst op je badjas geborduurd worden. Daarna wordt de badjas met tekst bij je thuis geleverd. Zo makkelijk is aankopen online!

Badjas met naam bestellen

Laat je naam borduren door een webwinkel! Dat is verrassend goedkoop en nog gemakkelijk ook, want je hoeft je naam (of die van je kind) alleen maar in te tikken op de website. De werknemers van de webwinkels zullen dan de letters borduren die de badjas helemaal van jou zullen maken. Neem gerust een kijkje op badjas.nl en verbaas je over de mogelijkheden!